Lucht/water warmtepomp lage temperatuur · Klima
GREEN BANANAS 2
Vraag je offerte aan

Duurzaam verwarmen met een
lucht/water warmtepomp LT

Ideaal voor jouw nieuwbouwproject

Zoek je een energie-efficiënte manier om een nieuwbouw snel en duurzaam te verwarmen/koelen? Dan kan een lucht/water warmtepomp lage temperatuur een goede oplossing zijn. In combinatie met vloerverwarming levert dit het hoogste rendement op.

Waarom kiezen voor een lucht/water warmtepomp LT?

Comfortabele temperatuur

Een warmtepomp LT haalt warmte uit de buitenlucht en verwarmt het water tot een temperatuur van 35 à 40 °C. Is je woning goed geïsoleerd? In combinatie met vloerverwarming zorgt deze warmtepomp voor een aangename temperatuur in elke ruimte.

Energiezuinige oplossing

Verwarmen op een lage temperatuur vraagt minder energie, wat maakt dat de lucht/water warmtepomp lage temperatuur van Klima een energie-efficiënte oplossing is. Naast energiezuinig verwarmen kan een warmtepomp namelijk ook koelen. Met een warmtepomp kun je daarom in alle seizoenen genieten van een comfortabele binnentemperatuur en bespaar je aanzienlijk op je energiefactuur.

Gezonde binnenlucht

Naast een prettige temperatuur zorgen de Daikin warmtepompen ook voor een gebalanceerde luchtvochtigheidsgehalte. Een warmtepomp verwarmt of koelt niet alleen, maar haalt tijdens het koelen ook nog eens een hoop vocht uit de lucht.

Daikin lucht water warmtepomp

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp LT bij Klima?

Lagere kosten

Met een warmtepomp van Klima heb je geen brandstof meer nodig. Bovendien is er ook geen gas-aansluiting nodig om je woning te verwarmen.

Lagere energieverbruik

Een warmtepomp lage temperatuur heeft een veel lager energieverbruik dan de traditionele verwarmingssystemen. Dat is comfortabel en energie-efficiënt wonen!

Groene energie

De warmte wordt gewonnen uit de natuur. Door het lager energieverbruik stoot de warmtepomp veel minder CO2 uit en is dus erg milieuvriendelijk.

Stabiele prijs & geen fossiele brandstoffen

Bij een warmtepomp ben je niet afhankelijk van fossiele brandstoffen en hun flecterende prijzen. Dat is een groot voordeel. Warmtepompen halen namelijk hun energiebronnen uit de natuur, helemaal gratis. Je betaalt dus enkel de installatie van je warmtepomp en de elektriciteitskosten voor warmteverdeling in huis.

Een lucht/water warmtepomp LT laten installeren?

Ben je benieuwd of een lucht/water warmtepomp lage temperatuur geschikt is voor jouw project? Contacteer Klima en ontdek wat je mogelijkheden zijn.

Wil je een bestaande cv-ketel vernieuwen door een duurzamer alternatief? Met een Daikin warmtepomp heb jij jouw energie-efficiënte oplossing gevonden. Het kan eenvoudig op de bestaande verwarmingstoestellen aangesloten worden. Bekijk alvast enkele projecten waar wij als erkend installateur aan mochten meewerken en laat je inspireren.

Klima installeert ook lucht/lucht warmtepompen en lucht/water warmtepompen hoge temperatuur. Voor elke woning is er een oplossing op maat.

Een greep uit onze projecten

Lucht/water LT
Project Ternat
Project Ternat

Vervanging gaswandketel warmtepomp HT

Vragen over de beste oplossing voor jouw woning?

Jan De Clercq
Perfecte service
Gedelegeerd Bestuurder Keizershof Hotel

Vakman in hart en nieren. Perfecte service. Airco in onze zaak is van hoogstaande kwaliteit! Airco is cool. Bedankt @Geert Roelandt

Yvan P.
Vlotte samenwerking!

Geert is een topinstallateur, kwam snel ter plaatse in onze woning voor de nodige info en kwam tijdens het hele traject ook zijn afspraken na. Mooi resultaat en aangenaam om met zo iemand samen te werken.