Lucht/water warmtepomp hoge temperatuur · Klima
GREEN BANANAS 2
Vraag je offerte aan

Duurzaam verwarmen met een
lucht/water warmtepomp HT

Warmtepomp in combinatie met radiatoren

Denk je eraan om de oude verwarmingsketel in je woning te vervangen door een warmtepomp, maar wil je de radiatoren laten hangen? Dan is een lucht/water warmtepomp hoge temperatuur de oplossing voor jou.

Waarom kiezen voor een lucht/water warmtepomp HT?

Comfortabel wonen

De Daikin warmtepomp hoge temperatuur kan watertemperaturen van 70°C genereren zonder extra elektrisch vermogen. Zo geniet jij van een aangename binnentemperatuur op een energie-efficiënte manier. Kies in elke ruimte je ideale temperatuur en breng comfort in huis.

Energie-efficiënte oplossing

Met een warmtepomp kun je in alle seizoenen genieten van een comfortabele binnentemperatuur. Je hebt geen nood meer aan een brandstof voor het verwarmen en koelen van de ruimte. En dat zie je aan je energiefactuur!

Oudere woningen verwarmen

Met een lucht/water warmtepomp hoge temperatuur kan je jouw woning renoveren met behoud van je bestaande radiatoren. Zo geven wij oudere woningen ook de kans om duurzaam te verwarmen en koelen.

Warmtepomp HT installeren

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp HT bij Klima?

Lagere kosten

Met een warmtepomp van Klima heb je geen brandstof meer nodig. Onze warmtepompen halen hun energie uit de buitenlucht. Puur natuur!

Lagere energieverbruik

Een warmtepomp hoge temperatuur heeft een lagere energieverbruik dan de traditionele verwarmingssystemen. Dat is comfortabel en duurzaam wonen!

Groene energie

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om je woning te verwarmen. De warmte wordt gewonnen uit de natuur én de pomp stoot veel minder CO2 uit.

Stabiele prijs & geen fossiele brandstoffen

Het grootste voordeel van een warmtepomp is dat je niet afhangt van fossiele brandstoffen en hun flecterende prijzen. De bronnen voor de warmte zijn gratis te verkrijgen uit de natuur. Je betaalt dus enkel de installatie van je warmtepomp en de elektriciteitskosten voor de warmteverdeling in huis.

Een lucht/water warmtepomp HT laten installeren?

Wil je weten of een lucht/water warmtepomp hoge temperatuur geschikt is voor jouw project? Contacteer Klima en ontdek wat de mogelijkheden voor jouw wensen zijn.

Als je je bestaande cv-ketel wil vernieuwen door een duurzamer alternatief, dan is een warmtepomp een uitstekend idee. Het kan eenvoudig op de bestaande verwarmingstoestellen aangesloten worden. Bekijk alvast enkele projecten waar wij als erkend installateur aan mochten meewerken en laat je inspireren.

Klima installeert ook lucht/lucht warmtepompen en lucht/water warmtepompen lage temperatuur. Voor elke woning is er een oplossing op maat.

Een greep uit onze projecten

Lucht/water LT
Project Ternat
Project Ternat

Vervanging gaswandketel warmtepomp HT

Vragen over de beste oplossing voor jouw woning?

Jan De Clercq
Perfecte service
Gedelegeerd Bestuurder Keizershof Hotel

Vakman in hart en nieren. Perfecte service. Airco in onze zaak is van hoogstaande kwaliteit! Airco is cool. Bedankt @Geert Roelandt

Yvan P.
Vlotte samenwerking!

Geert is een topinstallateur, kwam snel ter plaatse in onze woning voor de nodige info en kwam tijdens het hele traject ook zijn afspraken na. Mooi resultaat en aangenaam om met zo iemand samen te werken.