Daikin airco · Duurzaam koelen en verwarmen · Klima
GREEN BANANAS 2
Vraag je offerte aan

Duurzaam verwarmen en koelen met
Daikin airco

Daikin, een Belgische marktleider?

Jazeker! Niet voor niets zijn wij een erkend installateur van dit topmerk. Een Daikin airco garandeert jou altijd het ideale binnenklimaat voor een comfortabel huis. En laat dat nu net ook het doel van Klima zijn.

Een maximaal comfort op maat van jouw woning.

Een energiezuinige manier van verwarmen en koelen. Ideaal om jouw energiefactuur naar beneden te krijgen.

Betrouwbare producten van de hoogste kwaliteit.

Ruime keuze, voor elke levensstijl. Van Daikin airco vloermodellen tot wandmodellen en ingebouwde systemen.

Laat je Daikin airco installeren

Waarom kiezen voor een Daikin airco?

Energie-efficiënt

Daikin airco’s zijn uitertst efficiënte split- en multisplit-airconditioners. Ze bieden een superieure stijl, prestatie en flexibiliteit. Vandaar dat ze het hoogste energielabel in hun soort hebben. Wat betreft de kwaliteit, kom je zeker niets te kort. Klima zorgt dan weer voor de perfecte installatie, zodat je elke ruimte van een perfect klimaat kunt voorzien.

Altijd comfortabel

Een airco kan soms ongewenst teveel aandacht trekken in je ruimte. Met een Daikin design airco bewijs je dat het ook anders kan. Bij Klima zorgen we voor de perfecte plaatsing, Daikin zorgt voor het design. Er bestaan tegenwoordig zelfs heuse designexemplaren die perfect bij jouw project passen.

Klima is jouw specialist

Klima zorgt het hele jaar door voor een aangenaam klimaat, in elke ruimte van je woning. Regel met precisie de binnentemperatuur in je woning, aangepast aan jouw noden. Zo bespaar je ook nog eens aanzienlijk op je energierekening.

Energiezuinig koelen

Een Daikin airco installeren voor jouw project?

Onze Daikin airco modellen zijn zowel geschikt voor nieuwbouwprojecten als gerenoveerde woningen. Daikin airco voorziet je woning van koele lucht, zodat je ook in de zomermaanden comfortabel kunt genieten binnenshuis.

Daarnaast kunnen onze systemen ook de lucht verwarmen. Een lucht/water warmtepomp is ideaal voor vloerverwarming. Hou je van luchtverwarming? Dan is een lucht/lucht warmtepomp voor jou de beste keuze. Heb je een zwembad? Dan kun je de warmtepomp ook gebruiken voor de verwarming van je zwembadwater.

Kom meer te weten over Klima en vraag je gratis offerte op maat aan.

Een greep uit onze projecten

Lucht/water LT
Project Ternat
Project Ternat

Vervanging gaswandketel warmtepomp HT

Vragen over de beste oplossing voor jouw woning?

Jan De Clercq
Perfecte service
Gedelegeerd Bestuurder Keizershof Hotel

Vakman in hart en nieren. Perfecte service. Airco in onze zaak is van hoogstaande kwaliteit! Airco is cool. Bedankt @Geert Roelandt

Yvan P.
Vlotte samenwerking!

Geert is een topinstallateur, kwam snel ter plaatse in onze woning voor de nodige info en kwam tijdens het hele traject ook zijn afspraken na. Mooi resultaat en aangenaam om met zo iemand samen te werken.